Necito
Necito växer snabbt och har mycket planerat för framtiden! Målet är att hjälpa så många företag som möjligt att växa deras verksamheter i den alltmer digitala värld vi lever i. Dagens verktyg och metoder för att lyckas online ser säkerligen inte likadana ut om 5 år, men vi ser med glädje fram emot att ständigt följa, och ligga i framkant i denna utvecklingen! Vi hoppas Ni vill vara en del av vår resa!

Necito i ett nötskal

Resultatinriktat

Vi lägger stor vikt vid att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Målsättning och ett resultatinriktat arbete ligger i centrum för vårt arbete. Det ska vara lönsamt att arbeta med oss!

Data-drivet

Vi anser att digital annonsering inte har plats för gissningar. Vårat arbete är i princip uteslutande baserat på data. Det innebär kort och gott att vi kan vara säkra på att exempelvis era nyckelord, annonser och målgrupper, är av högsta relevans för just ert företag, samt att de hålls relevanta över tid.

Långsiktighet

En återkommande kund är en nöjd kund! Vår vision är att våra kunder ska ha långsiktig nytta av våra tjänster, och att vi blir en del av våra kunders starka tillväxt. När våra kunder växer, växer vi.
1+
EXPONERINGAR
20+
NÖJDA KUNDER
20000+
GENRERERADE KLICK
1000+
KLÄTTRADE PLACERINGAR
Necito’s historia

2015-06

Början på allt
Med ett starkt intresse för IT och digitala lösningar så startades 2015 Necito, och jobbade då med interna projekt .

2018-03

Slår läger..!
Necito börjar erbjuda tjänster till företag så som webbutveckling, SEO & digital marknadsföring till företag. I samband med detta flyttar Necito in i sitt första kontor i Billdal.

2019-11

Certifierade!
Under 2019 var Necito ett blev Necito Google Ads-certifierade, ett officiellt bevis på vår kunskap inom Google annonsering.

2019-06-01

Nytt kontor!
Under 2019 flyttar Necito in till sitt nya kontor i stan! Närmre för många av våra kunder att komma och hälsa på oss!

2020-01

New year, new me!
I samband med att det nya året firades in, så firades även Necito sin nya logotyp och inte minst hemsida!
Vad säger våra kunder?

Våra kunder och deras resultat är det bästa beviset på att det vi gör fungerar. Läs vad några av dom har att säga om våra samarbeten, och hur det är att jobba med Necito!