Introduktion till kommunikation

Att sticka ut från mängden idag är viktigare än någonsin. Mer information, fler kanaler och ett stort brus att nå igenom. Att marknadsföra sig på internet sägs vara enkelt. Med rätt förutsättningar och kompetens, så stämmer det.

Vi samarbetar med många olika kunder på flera olika sorters uppdrag som de känner att de vill överlåta till en annan part. Detta är fullt förståeligt och förekommer ofta med företag som inte har en in-house avdelning. Snart efter att ha inlett samarbete med oss inser kunden fördelarna med att anlita en fullservice webbyrå där kundens mål är vår största prioritering och fokus.

Den bredd och kompetens vi har hos oss och bland våra anställda skapar stora möjligheter för dig att nå ut till rätt målgrupp med rätt verktyg och ett träffsäkert och tillfredsställande resultat inom webb och media.

Varför välja Necito som mediapartner?

Dina ord är vår lag. Vi lyssnar på era tankar och idéer. Eftersom ingen har bättre kunskap om era tjänster och produkter än er så är det verkligen viktigt med en samarbetspartner som tar till sig er expertis inom ert område. Vi för en nära dialog för att komma fram till en bra lösning och vi börjar därefter producera innehåll och kommunikation som ökar er digitala närvaro med goda resultat.

Låg tidsspillan, hög kvalité

Vi jobbar utan mellanhänder och externa parter för att minimera tidsspillan och kan på så sätt hålla ner kostnaderna för dig som kund. Det gör också att vi kan hålla fullt fokus och dedikera all vår tid på att se efter dig som kund, istället för att hålla fler dialoger med externa parter.

Lång erfarenhet av media och kommunikation

Med Necito som ansvarig för producering av media kan ni känna er trygga med att era önskemål och eventuella tidigare grafiska manér och riktlinjer följs. Vi har god vana av att arbeta med kreativ produktion med stor variation av kunder och branscher, med goda referenser och resultat.
Lägg tiden på det du är bäst på, resten sköter vi
Vi tycker att du skall lägga din tid på det du är bäst på. Det är svårt att vara en fena på allt, därför tycker vi det är smartare att anlita oss som partner för att producera media av hög kvalitet. Vi kan media helt enkelt.
Genom att använda oss som media- och kommunikationspartner kan ni lägga upp en plan och strategi för ert varumärke, så tar vi hand om delen att skapa och producera innehållet. Vi kan hjälpa er med filmproduktion, art direction, design, fotografering m.m. Vi kan i stort sett allt inom media. Vi råder er i rätt riktning för att nå ett lyckat resultat med er närvaro på sociala medier. Låt din fantasi sätta gränserna!
Necito har ett stort kontaktnät och kunskap internt med kompetenser inom annonsering, webbdesign, SEO och media. Låt oss bli din helhetsleverantör av kommunikation och upplev skillnaden!
Vi har något för alla

Nedan ser ni våra paket för annonsering på Google. Har ni frågor eller funderingar på vilket som passar just er bäst? Tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Instagram Bilder

från
7900
ex moms
  • 15st bilder, ett helt instagram flöde.
  • Upp till 3 olika locations.
  • Heldag med fotografering
  • Retuschering och redigering

Skapat genomtänkt färg/bildtema enligt t.ex företagets redan inarbetade färgmanér.

Ett systematiskt publiceringsschema för allt content som ni enkelt kan följa för att göra er närvaro på sociala medier enkel och smärtfri.

Reklamfilm

från
13900
ex moms
  • Anpassat efter önskat annonseringsformat (Instagram-story, Facebook Ads m.m.)
  • En heldags inspelning
  • Filmfotograf och producent på plats
  • 30 sekunder film

Content till webbshop

från
6500
ex moms
  • En heldags fotografering i professionell studio alt på plats
  • Upp till 20st produktbilder